Persoonlijk

Onze collectie is niet zomaar een collectie. Onze collectie wordt dagelijks met veel zorg door ons persoonlijk samengesteld. Iedere tas gaat altijd eerst door onze eigen handen. Elk designer item dient daarbij aan onze eigen, strenge criteria te voldoen. Zo weten wij altijd zeker dat ieder fashion item dat je koopt een item is dat wij zelf ook met trots zouden dragen.  

Unieke items

Ieder designer item bij ons is uniek. Daar doen wij ook ons uiterste best voor. Dit betekent wel dat wij meestal geen voorraad hebben van deze producten. Dat maakt dat je er bij ons snel bij moet zijn!

Betrouwbaar

Bij ons koop je betrouwbaar. Alle producten worden altijd vooraf door onze experts gecheckt op echtheid en aanvullend daarop ook nog eens door Entrupy. Zo weet jij 100% zeker dat als je bij ons een designer item koopt, je ook een product koopt dat echt van de betreffende designer is.

Transparant

Bij ons is het duidelijk wie de verkoper is van de designer items: wij. Wij werken hierin volledig transparant. Wij zijn eigenaar van alle designer items die we verkopen en daarmee heb jij als klant altijd een duidelijk aanspreekpunt als er onverhoeds iets niet of niet volledig naar jouw wens zou zijn.

Snelle levering

Omdat wij zelf onze eigen designer items verkopen, kunnen wij direct aan de slag met je bestelling. Dit betekent dat bij ons geldt: vandaag besteld, is morgen geleverd.  

Every woman's closet should have at least one Louis Vuitton bag 😘

All our bags are 100% authentic
Chanel Quilted Leather Zip Back Pocket Flap Bag van Lamsleer😍

This bag comes with the original Chanel authenticity card en is provided with an Entrupy certificate
''A handbag can make a statement without saying a word''❤️

Yves Saint Laurent Sunset Shoulderbag Medium

We 100% guarentee the authenticity of our products. We always use Entrupy to determine authenticity
In 2018 kondigde Chanel aan te gaan stoppen met het maken van producten van exotisch leer. In 2019 werd de laatste tas geproduceerd. Dat dit een van de laatste modellen is, maakt deze Python Boy Bag des te bijzonderder. 

Wat vind jij van deze exclusieve tas van Chanel?😍 

#chanel #exoticskinbag #python #boybag #boybagchanel
THE A-COLLECTION GOES KLOFFIEMARKT! 

Aanstaande zaterdag vind je ons bij @de_kloffie_markt van 12:00 tot 17:00 in De Hallen in Amsterdam! Entree is gratis. Dus ben jij op zoek naar de beste sustainable designer finds? Dan zien we je graag komende zaterdag 1 juli in @dehallenamsterdam_official 🔥
A girl can never have too many Chanel bags💅
🟢⚪⚫ #chanel #chanelboybag #givenchy #givenchysharkboots #sharklockboots #calvinklein #vintage #preloved
"It's not about being strategic, it's about being spontaneous" - Simon Porte, Jacquemus