Persoonlijk

Onze collectie is niet zomaar een collectie. Onze collectie wordt dagelijks met veel zorg door ons persoonlijk samengesteld. Iedere tas gaat altijd eerst door onze eigen handen. Elk designer item dient daarbij aan onze eigen, strenge criteria te voldoen. Zo weten wij altijd zeker dat ieder fashion item dat je koopt een item is dat wij zelf ook met trots zouden dragen.  

Unieke items

Ieder designer item bij ons is uniek. Daar doen wij ook ons uiterste best voor. Dit betekent wel dat wij meestal geen voorraad hebben van deze producten. Dat maakt dat je er bij ons snel bij moet zijn!

Betrouwbaar

Bij ons koop je betrouwbaar. Alle producten worden altijd vooraf door onze experts gecheckt op echtheid en aanvullend daarop ook nog eens door Entrupy. Zo weet jij 100% zeker dat als je bij ons een designer item koopt, je ook een product koopt dat echt van de betreffende designer is.

Transparant

Bij ons is het duidelijk wie de verkoper is van de designer items: wij. Wij werken hierin volledig transparant. Wij zijn eigenaar van alle designer items die we verkopen en daarmee heb jij als klant altijd een duidelijk aanspreekpunt als er onverhoeds iets niet of niet volledig naar jouw wens zou zijn.

Snelle levering

Omdat wij zelf onze eigen designer items verkopen, kunnen wij direct aan de slag met je bestelling. Dit betekent dat bij ons geldt: vandaag besteld, is morgen geleverd.  

Love at first bite🍴
You can never go wrong with red and black🟥⬛️
.
.
 #gucci #marmontbag #gianvitorossi
Just in: deze vintage beauty😍
.
.
#guccı #vintage #guccibag
Wij zijn winter ready met deze Donna Tamara jas van @hosbjerg_ ❄️
Cheers to the weekend met deze prachtige Chanel clutch van de East West collection🍸Shop hem nu bij The A-Collection!
Dream team😍 De Sarah Wallet en de Speedy 30 in Damier Azur. #LouisVuittonBags
Deze clutch van @eachxother is nu gedropt in het zwart en in het wit!◼️◻️ Voor welke ga jij?