The A-Collection

Wij zijn the A-Collection! Met een klein, gedreven en getalenteerd team zijn wij begin 2022 in het zuiden van het land gestart met ons bedrijf. Uit passie voor designer items en een voorliefde voor mooie, unieke designer fashion. In tegenstelling tot de meeste andere, reeds bekende online-platforms die tweedehands designer artikelen verkopen, zijn wij zelf ook echt eigenaar van de producten die we verkopen. Dit maakt dat het voor onze klanten meteen duidelijk is wie het aanspreekpunt is in het geval dat er onverhoopt iets niet naar tevredenheid is verlopen. Wij kopen zelf al onze producten in en dit maakt dat wij over het algemeen sneller kunnen schakelen en sneller kunnen bezorgen.

Onze missie

We houden ontzettend van fashion en de manier waarop mode ieder van ons een eigen identiteit geeft. Daarom bieden wij mensen die (net als wij) van mooie dingen houden, de mogelijkheid om bij ons unieke designer items te shoppen. Wij kiezen daarbij bewust voor tweedehands designer fashion omdat wij graag de overproductie in de mode-industrie willen tegengaan. Met de verkoop van pre-loved items hopen wij bij te dragen aan een meer milieuvriendelijke mode-industrie. Aan een wereld waarin veel minder kledingstukken uiteindelijk eindigen op een berg restafval. Onze doelstelling is met jullie hulp uit te groeien tot de grootste online webshop voor tweedehands designer items. Zodat onze gezamenlijke impact op het milieu ook echt het verschil kan maken.

Kwaliteitsproducten

Al onze producten worden vooraf gecheckt op echtheid. Dit doen wij deels zelf door het item goed te onderzoeken op de gebruikte materialen. Waaronder het leer, de stoffen en de hardware. Vervolgens kijken wij naar het vakmanschap waarmee het product is gemaakt. Naar de manier waarop het product is genaaid en vormgegeven. Daarna onderzoeken we de eventuele labels die aan het merkproduct zitten, stempels of logo’s om te bekijken of deze daadwerkelijk origineel zijn. Vervolgens kijken we naar eventueel aanwezige authenticiteitskaarten met bijvoorbeeld serienummers.


Entrupy en echtheidscertificaat

Ook werken wij tijdens ons authenticiteitsproces met de veelgeprezen apparatuur van het Amerikaanse bedrijf Entrupy. Entrupy werkt met Artificial intelligence en algoritmes en kan van een groot aantal designertassen en accessoires vaststellen of deze echt zijn. Met behulp van de lens in het Entrupy-apparaat kan er microscopisch worden gekeken naar onder meer het logo in een tas, het gebruikte leer en de hardware. Via een app worden deze beelden verzonden naar Entrupy waar ze door het algoritme worden vergeleken met een enorme database van afbeeldingen. En zo kan worden beoordeeld of het item inderdaad authentiek is. Als dit het geval is, ontvangen wij van Entrupy een link naar een digitaal certificaat. Dit certificaat kan worden gedownload en afgedrukt. Met de link op het certificaat kan het certificaat online altijd worden bekeken. Zo weten onze klanten altijd zeker dat het product dat ze kopen echt is.

Bij de tassen die gecontroleerd kunnen worden door Entrupy, leveren wij altijd dit echtheidscertificaat aan van Entrupy. Dit geldt voor tassen van Chanel die geen authenticiteitskaart hebben, voor Hermes, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Saint Laurent, Dior, Fendi, Celine, Balenciaga, Burberry, Bottega Veneta, Chloe, Coach en Goyard.

Every woman's closet should have at least one Louis Vuitton bag 😘

All our bags are 100% authentic
Chanel Quilted Leather Zip Back Pocket Flap Bag van Lamsleer😍

This bag comes with the original Chanel authenticity card en is provided with an Entrupy certificate
''A handbag can make a statement without saying a word''❤️

Yves Saint Laurent Sunset Shoulderbag Medium

We 100% guarentee the authenticity of our products. We always use Entrupy to determine authenticity
In 2018 kondigde Chanel aan te gaan stoppen met het maken van producten van exotisch leer. In 2019 werd de laatste tas geproduceerd. Dat dit een van de laatste modellen is, maakt deze Python Boy Bag des te bijzonderder. 

Wat vind jij van deze exclusieve tas van Chanel?😍 

#chanel #exoticskinbag #python #boybag #boybagchanel
THE A-COLLECTION GOES KLOFFIEMARKT! 

Aanstaande zaterdag vind je ons bij @de_kloffie_markt van 12:00 tot 17:00 in De Hallen in Amsterdam! Entree is gratis. Dus ben jij op zoek naar de beste sustainable designer finds? Dan zien we je graag komende zaterdag 1 juli in @dehallenamsterdam_official 🔥
A girl can never have too many Chanel bags💅
🟢⚪⚫ #chanel #chanelboybag #givenchy #givenchysharkboots #sharklockboots #calvinklein #vintage #preloved
"It's not about being strategic, it's about being spontaneous" - Simon Porte, Jacquemus