The A-Collection

Wij zijn the A-Collection! Met een klein, gedreven en getalenteerd team zijn wij begin 2022 in het zuiden van het land gestart met ons bedrijf. Uit passie voor designer items en een voorliefde voor mooie, unieke designer fashion. In tegenstelling tot de meeste andere, reeds bekende online-platforms die tweedehands designer artikelen verkopen, zijn wij zelf ook echt eigenaar van de producten die we verkopen. Dit maakt dat het voor onze klanten meteen duidelijk is wie het aanspreekpunt is in het geval dat er onverhoopt iets niet naar tevredenheid is verlopen. Wij kopen zelf al onze producten in en dit maakt dat wij over het algemeen sneller kunnen schakelen en sneller kunnen bezorgen.

Onze missie

We houden ontzettend van fashion en de manier waarop mode ieder van ons een eigen identiteit geeft. Daarom bieden wij mensen die (net als wij) van mooie dingen houden, de mogelijkheid om bij ons unieke designer items te shoppen. Wij kiezen daarbij bewust voor tweedehands designer fashion omdat wij graag de overproductie in de mode-industrie willen tegengaan. Met de verkoop van pre-loved items hopen wij bij te dragen aan een meer milieuvriendelijke mode-industrie. Aan een wereld waarin veel minder kledingstukken uiteindelijk eindigen op een berg restafval. Onze doelstelling is met jullie hulp uit te groeien tot de grootste online webshop voor tweedehands designer items. Zodat onze gezamenlijke impact op het milieu ook echt het verschil kan maken.

Kwaliteitsproducten

Al onze producten worden vooraf gecheckt op echtheid. Dit doen wij deels zelf door het item goed te onderzoeken op de gebruikte materialen. Waaronder het leer, de stoffen en de hardware. Vervolgens kijken wij naar het vakmanschap waarmee het product is gemaakt. Naar de manier waarop het product is genaaid en vormgegeven. Daarna onderzoeken we de eventuele labels die aan het merkproduct zitten, stempels of logo’s om te bekijken of deze daadwerkelijk origineel zijn. Vervolgens kijken we naar eventueel aanwezige authenticiteitskaarten met bijvoorbeeld serienummers.


Entrupy en echtheidscertificaat

Ook werken wij tijdens ons authenticiteitsproces met de veelgeprezen apparatuur van het Amerikaanse bedrijf Entrupy. Entrupy werkt met Artificial intelligence en algoritmes en kan van een groot aantal designertassen en accessoires vaststellen of deze echt zijn. Met behulp van de lens in het Entrupy-apparaat kan er microscopisch worden gekeken naar onder meer het logo in een tas, het gebruikte leer en de hardware. Via een app worden deze beelden verzonden naar Entrupy waar ze door het algoritme worden vergeleken met een enorme database van afbeeldingen. En zo kan worden beoordeeld of het item inderdaad authentiek is. Als dit het geval is, ontvangen wij van Entrupy een link naar een digitaal certificaat. Dit certificaat kan worden gedownload en afgedrukt. Met de link op het certificaat kan het certificaat online altijd worden bekeken. Zo weten onze klanten altijd zeker dat het product dat ze kopen echt is.

Bij de tassen die gecontroleerd kunnen worden door Entrupy, leveren wij altijd dit echtheidscertificaat aan van Entrupy. Dit geldt voor tassen van Chanel die geen authenticiteitskaart hebben, voor Hermes, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Saint Laurent, Dior, Fendi, Celine, Balenciaga, Burberry, Bottega Veneta, Chloe, Coach en Goyard.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.