AML
Als bedrijf zijn wij verplicht om ons strikt aan het AML (Anti-Money Laundering )-beleid te houden.

Wwft
De wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) is gericht op het bewaken van en bevorderen van de integere bedrijfsvoering en het voorkomen dat ondernemingen betrokken raken bij het witwassen van geld.  

Verder vereist de AML-regelgeving dat wij transacties monitoren en verdachte transacties opsporen en aangeven bij de relevante handhavende instanties. Ongebruikelijke transacties worden door deze instantie onderzocht om vast te kunnen stellen of deze transacties verdacht verklaard kunnen worden. 

In het geval van een vermoeden dat een overschrijving is gekoppeld aan een criminele activiteit of witwassen, zal The A-Collection een geldoverschrijving waar dan ook in het proces  weigeren. Volgens de wet is het ons verboden klanten te informeren over het feit dat we bij de handhavende instanties een verdachte activiteit hebben gerapporteerd. 

Wij accepteren onder geen enkele voorwaarde contante stortingen als betaling.

Alleen bankoverschrijvingen worden geaccepteerd. Er zal altijd naar uw ID gevraagd worden in dit betaalproces. De IBAN gegevens dienen overeen te komen met uw identieficatiedocument.

The A-Collection staat als onderneming geregistreerd bij de FIU.

Woocommerce en fraudepreventieaanbevelingen
De webshop van The A-collection wordt ondersteund door Woocommerce. Woocommerce biedt fraudepreventieaanbevelingen. Deze worden mogelijk gemaakt door machinelearning-algoritmen die zijn getraind op historische transacties in alle Woocommerce- winkels. 

De geïntegreerde fraudepreventieaanbeveling markeert een bestelling van een gemiddeld of hoog risico met een waarschuwingsteken. Dit wordt mogelijk gemaakt door jarenlange ervaring met fraudedetectie. Een bestelling met een hoog frauderisico wordt geverifieerd en geannuleerd. The A-Collection is verplicht hier melding van te maken.