Hermès

Het merk, dat is opgericht in 1837, staat het meest bekend om haar iconische designer bags. Zo zijn de Birkin Bag en de Kelly Bag door de jaren heen ware statussymbolen geworden. Tijdloze klassiekers die je na aanschaf de rest van je leven met je meedraagt en koestert. Ook vandaag de dag nog staan deze designer bags bovenaan het verlanglijstje van de echte tassenliefhebber.

Niet alleen de tassen van Hermes zijn ware must-haves. Zo mag ook de exclusieve kleding van Hermes er absoluut zijn! Van de fijnste materialen maakt Hermes prachtige, hedendaagse kleding die bovendien ook nog eens tijdloos is en perfect afgewerkt. Het betreft altijd ware fashion pieces die stuk voor stuk volledig met de hand worden gemaakt. Een kledingstuk van Hermes is ervoor ontworpen een leven lang mee te gaan.

Geschiedenis van het merk

Van origine is Hermes geen modemerk. Het familiebedrijf werd in 1837 opgezet door de in Duitsland geboren Thierry Hermes die enkele jaren daarvoor met zijn familie was verhuisd naar Parijs. Hij begon als leverancier van zadels voor de Europese adel en hoofdstellen voor koetsen. Omdat de adel aan het eind van de 19e eeuw niet langer meer te paard reisde, stapte Hermes over op het met de hand maken van hutkoffers, tassen en andere benodigdheden voor op reis. Alles werd nog altijd gemaakt van zadelleer. Toen aan het begin van de 20ste eeuw kleinzoon Emile-Maurice aan het roer stond van het bedrijf, werd besloten ook kleding te gaan maken en leren handtassen. De eerste handtas van Hermes stamt uit 1922 en werd volgens de overleveringen gemaakt omdat de vrouw van Emile-Maurice zich beklaagde tegenover hem over het feit dat ze geen mooie handtas kon vinden.

Het was dezelfde kleinzoon Emile-Maurice die de winkel op de Rue Faubourg St. Honoré in Parijs opende, waar de flagshipstore van het merk nog steeds is gevestigd. In de decennia erna zijn er tot aan nu steeds meer nieuwe designer items toegevoegd aan Hermes. Zoals unieke sieraden, prachtige stropdassen, exquise geuren en het inmiddels zeer bekende Hermes-sjaaltje: de carré. Op dit moment heeft het ultrasterke couturehuis Hermes meer dan 300 winkels wereldwijd en blijft het maar groeien. Omdat Hermes ervoor kiest haar designer-items exclusief te houden en maar beperkt te vervaardigen, blijven alle designer pieces van Hermes zeer exclusief en daarmee ook meteen bijzonder gewild.  

Every woman's closet should have at least one Louis Vuitton bag 😘

All our bags are 100% authentic
Chanel Quilted Leather Zip Back Pocket Flap Bag van Lamsleer😍

This bag comes with the original Chanel authenticity card en is provided with an Entrupy certificate
''A handbag can make a statement without saying a word''❤️

Yves Saint Laurent Sunset Shoulderbag Medium

We 100% guarentee the authenticity of our products. We always use Entrupy to determine authenticity
In 2018 kondigde Chanel aan te gaan stoppen met het maken van producten van exotisch leer. In 2019 werd de laatste tas geproduceerd. Dat dit een van de laatste modellen is, maakt deze Python Boy Bag des te bijzonderder. 

Wat vind jij van deze exclusieve tas van Chanel?😍 

#chanel #exoticskinbag #python #boybag #boybagchanel
THE A-COLLECTION GOES KLOFFIEMARKT! 

Aanstaande zaterdag vind je ons bij @de_kloffie_markt van 12:00 tot 17:00 in De Hallen in Amsterdam! Entree is gratis. Dus ben jij op zoek naar de beste sustainable designer finds? Dan zien we je graag komende zaterdag 1 juli in @dehallenamsterdam_official 🔥
A girl can never have too many Chanel bags💅
🟢⚪⚫ #chanel #chanelboybag #givenchy #givenchysharkboots #sharklockboots #calvinklein #vintage #preloved
"It's not about being strategic, it's about being spontaneous" - Simon Porte, Jacquemus